Cautare:

Divortez de curva de nevasta-mea - axa, 32

adauga topic nou
Am o sotie ...nimeni n-ar vrea asa sotie. Se rupe sufletul in mine sa spun ce spun, si sa simt ce simt. O iubesc cu pasiune, chiar daca o iubesc cu si mai mare pasiune. Dar trebuei sa termin cu cosmarul asta.

N-am sa-i permit sa ma umileasca, sa ma injoseasca, sa faca ce face. O vad uitandu-se la alti barbati, filtrand cu ei, si ea spune ca nu-i nimic , ca e doar imagineatia mea.....Dar eu vad..imi e de ajuns.

Cine a trecut prin asta...sa-mi dea orice fel de sfat. Ma simt invins
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
Raul, 33 (acum 11 luni)
Ai o relatie cu o narcisista, am fost in situatia ta. Divorteaza, fugi. E singura solutie, altfel te va distruge cu zambetul pe buze.
Boby Mihai, 19 (acum 74 luni)
Da'mi si mie terog numarul ei de telefon...
toteu, 38 (acum 85 luni)
raven45,46. unde stai, sa vin si eu pe la sotia ta. ms. te pwpa tatii
sentimental, 37 (acum 96 luni)
exact la fal zice si a mea numai ca ravene atentie are fara exagerare dupa cumm am descoperit intamplator si fara nici o banuiala vreo 10 din vecinii nostrii si ''pretenari '' ai meeei! si e uratica da cred narcisista (au si 70 ani,ea 39!.> si am constaat dupa 15 ani mama parsivelor care si ia copilul mic ca insotitor paravan...jaaale ba ala cu banuielili luati fete de la tara ca astea o fac de la 10 cu genitorii si fazanii invata carte la scoala ca sa ia curvele alea ca o sug bine iar fazanele colegele lor ajung nemaitate fara plozi ca alea rup tot !parinti in ziua de azi aveti grija de baieti pt ca fenomenul e in extensie si ce nu a incaput in spania italia etc se orienteaza aici cu gura pe saleu ...vai mama noastra de babuini!!!!
raven45, 46 (acum 97 luni)
Nu te sfatuiesc sa divortezi. Cat alti barbati se uita la ea sau fac sex cu ea inseamna ca e atragatoare. Incurajeaz-o si iubesteo. A mea sotie are in permanenta un amant. E un lucru extraordinar sa stii ca e atrasa si de alti barbati
Ma bucur ca am o sotie libertina.
carbon, 30 (acum 124 luni)
Frate, a nu-ti fi cu suparare, dar hotul neprins e negusotr cistit. Mai bine incerci sa vezi daca nu ai tu o problema, si nu ea. Orice femeie se mai uita in stanga, in dreapta, mai vorbeste si cu barbati. Asta nu inseamna ca te inseala. Vezi sa nu suferi de o gelozie exagerata!
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site