Cautare:

ANY - ANONIM, 20

adauga povestea ta
SANT CU IUBITU MEU NU DE FOARTE MULT TIMP DAR ÎL IUBESC FOARTE MULT. ÎL IUBESC ASA CUM NU IUBESTI DECAT O SINGURA DATA ÎN VIATA, MA IUBESTE SI EL SAU CEL PUTIN ASA ZICE,NU MAI SANT ASA SIGURA. EXISTA O PROBLEMA, MA ÎNSEALA, O FACE DE CATE ORI ARE OCAZIA IAR EU IL IERT DE FIECARE DATA ,NU POT SA RENUNT LA EL,NU VAD VIATA FARA EL. GRESESC? NU STIU DACA FAC BINE, AM CREZUT CA O SA SE SCHIMBE DAR E DIN CE ÎN CE MAI RAU. O SA SE SCHIMBE? ADICA DACA EU IL IERT DE FIECARE DATA VA CONTINUA SA-MI FAC ASTA ? CE SA FAC? DA-TI-MI UN SFAT DAR TINE-TI CONT DE FAPTUL CA NU POT SA RESPIR FARA EL!!!!
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
elena, 19 (acum 123 luni)
ceea ce face el fata de tn nu e corect.si eu am avut aceiasi problema,l-am parasit si sa cumintit pe urma,iar acum suntem un cuplu happy.mai e o varianta daca el triseaza ,nu ti ramane decat sa trisezi si u,vad din vorbele tale cat suferi si asta e din cauza ca te-ai obijnuit doar cu el sa fi,in mintea ta e doar el,fata draga este egalitate intre sexe ,si ca sa nu mai suferi incearca si u experiente noi,aventuri,mai prinde bine una din cand in cand.
Alexa, 27 (acum 123 luni)
Asas barbatii, de cind e lumea si pamintu... sanvatat sa ea de la femeie tot cei ofera, incepind de la mar, si terminind cu....
elisa, 28 (acum 125 luni)
eu cred ca daca te inseala acum si vede ca tu accepti asta va continua sa te insele, pentru ca nimic nu-l opreste. Daca vrei fa un test ca sa vezi daca te iubeste cu adevarat. Spune-i ca nu-i mai accepti minciunile si ca il parasesti. Daca te iubeste macar iti va promite ca nu te va mai insela. Nimeni nu-ti garanteaza ca se va tine de cuvant. Dar daca te lasa sa pleci iti poti da seama ce simte sau mai bine zis ce nu simte pentru tine.

Stiu ca nu poti trai fara el dar daca el te-ar iubi nu te-ar face rau
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site