Cautare:

Era sa omoare copilul - misa, 21

adauga topic nou
Sotul meu s-a intors intr-o seara beat acasa, la fel ca in alte seri, si era sa omoare copilul, era sa-l scape din maini si sa-l loveasca de podea.

I-am spus ca nu mai pot suporta, ca nu e prima data cand se intampla si ca vreau sa divortez. Dar ma tem...sunt o mama singura, cum sa ma descurc. Nu am servici..sa traiesc din alocatia copilului?
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
Viorica Dăncilă (acum 33 luni)
Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când soțul meu de șase ani, m-a lăsat să fiu cu o altă femeie. Am plâns și am suspinat în fiecare zi și nopți, până mi-a fost atât de rău încât am venit pe internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui vrăjitor minunat care o ajută pe o doamnă numită Adina-Ioana Vălean, să-și refacă casa, și am decis să o încerc, așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o cutie de ortografie de dragoste pe care o folosesc ia-mi soțul înapoi, iar acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo, pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze foarte mult, i-ați ajutat pe oameni să-și recâștige dragostea, este ideal că am publicat acest lucru într-un ziar local pentru Dr. Amiso, în alții pentru a aduce mai mulți clienți la el, el merită mai mult decât acesta, iar lui recompensează-i sigur. este vorba despre probleme sau relații de sănătate, cancer sau divorț, sarcină sau recuperare a datoriei, HIV sau orice virus, nu mai plânge, contactați-l pe herbalisthome01@gmail.com 0r whatsapp pe +2349045238817. el este singurul răspuns la toate problemele dvs. Testate și de încredere, de încredere 100%.
adela (acum 158 luni)
Sotul va fi obligat sa-ti palteasca o pensie alimentara, si va trebui probabil sa te angajezi ca sa ai un venit mai mare. Dar nici sa risti viata copilului tau. Statul te poate ajuta si cu reduceri la intretinere daca ai un venit prea mic. Succes!
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site