Cautare:

Mesaje de despartire

adauga mesaj nou
Acum, la despartire... - ana, 23 - 1 comentarii
Mesajul meu de despartire sa te gaseasca intrebandu-te daca e bine ce faci, daca e bine ca vrei sa ma uiti. MEsajul meu de despartire iti va spune ca gresesti, ca eu te iubesc si tu ma iubesti, ca trebuie sa uiti aceasta mica nebunie, si trebuie sa fim impreuna.
Viata mea nu are sens fara tine - laur, 24 - 1 comentarii
Tu pleci fara sa te uiti inapoi, dar tine eu nu mai pot privi inainte. Gandeste-te de 2 ori inainte sa ucizi iubirea noastra.
Despartirea de tine - Mihai, 23 - 1 comentarii
Esti sigura ca asta vrei, sa pleci si sa ma uiti? Anii in care m-ai iubit au disparut in vant? Gandeste-te ca tu ai fost cea care m-a dezmierdt de atatea ori si acum nu-mi spui decat cuvinte urate. Eu inca te iubesc!
Mesaj de despartire - clarisa, 19 - 1 comentarii
Stii ca te-am iubit mereu, acum tu vrei sa pleci si sa-ti continui viata cu altcineva. Eu nu mai contez pentru tine..dar tu esti totul pentru mine. Eu nu am nici un cuvant de spus?
M-ai parasit - gina, 34 - 1 comentarii
Privesc in urma ta si nu vad decat spatele tau intors spre mine, nu vad decat ca-ti ascunzi fata, ca sa nu ma mai vezi, si-ti astupi urechile, ca sa nu ma auzi plangand. AI ales sa-ti traiesti viata fara mine si nu-ti mai pasa ca sufar acum. Te voi sterge din sufletul meu pentru ca nu meriti marea mea iubire!
Grea e despartirea - agnes, 24 - 0 comentarii
Daca nu as simti inima cum se rupe in mine atunci cand pleci as crede ca poate nu te iubesc. Dar durerea pe care o simt e prea cruda ca sa nu-mi dau seama ca nu voi putea trai fara tine. Te iubesc!
Orice iubire duce la despartire - seby, 20 - 0 comentarii
Oare toti cei care s-au iubit ca noi au ajuns sa planga precum noi, au ajuns sa simta rana geloziei si cutitul indoielii implantat in inima? Nu putem noi lupta impreuna pentru a invinge destinul crunt?
Doare despartirea - john, 30 - 0 comentarii
Mi-e greu sa-mi imaginez viata mea fara tine, lumea fara tine, iubirea fara tine. Voi putea sa strang alt trup de femeie cand numai tu poti sa-mi oferi desfatarea adevaratei pasiuni? Esti sigura ca vrei sa te uit? Pentru ca eu nu cred ca pot.
Tu chiar vrei sa te uit? - dana, 25 - 0 comentarii
Imi spui sa plec si sa te uit..dar ma intreb, chiar asta iti doresti? Cand ai sa ma vezi pe strada cu un alt barbat, cand ai sa-mi vezi corpul tresarind sub imbratisarile lui si buzele fierband in sarutarea lui pasionala...ai sa suporti? Gandeste-te bine ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea sa se adevereasca!
Te-am pierdut pentru totdeauna - ada, 20 - 0 comentarii
Trista-i ziua fara soare Noaptea fara cer senin Dar mai trista mi se pare Ziua cand ne despartim.
Pagina  1   2  3  4 
Adauga mesaj nou

Titlu:*
Mesaj:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Adauga comentariu

Comentariu:*
Nume:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site