Cautare:

Mesaje de iubire

adauga mesaj nou
te iubesc, te iubesc, te iubesc! - anonim - 0 comentarii
Bombonelul meu mic, te iubesc cu toata fiinta mea, puisor. Pisoias dulce, mi-e dor de tine cand nu esti langa mine si abia astept ziua cand te voi vedea din nou.
mesaj de iubire multa - piki, 20 - 0 comentarii
Doar in ochi tai gasesc tot ce vreau tot ce imi doresc doar cu tine pot avea clipe de iubire in viata mea imi aduci fericireaaa ! Te iubesc
mesaj de iubire pura - mihai, 19 - 0 comentarii
Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem,2 maini sa tinem,2 ochi sa vedem,2 urechi sa auzim,dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
Mesaj de iubire simplu si precis - clara - 0 comentarii
Scumpul meu, te iubesc mult si mi-e dor de tine cand nu esti langa mine. Relatianoastra e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat! Te iubesc
Cerere in casatorie - costi - 1 comentarii
Iubita mea, cand ai intrat in viata mea mi-ai oferit o noua viziune asupra lumii si asupra mea. In timp ai devenit parte din mine si simt ca fara tine si iubirea ta nu as putea trai. De asta te rog, accepta sa-ti traiesti restul vietii cu mine! Fii sotia mea si voi face tot posibilul sa te fac fericita, pentru ca traiesc pentru fericirea ta!
Mesajul meu de iubire - laura, 23 - 1 comentarii
Copacii cand isi scutura frunzele nu sunt atat de tristi precum sunt eu cand nu esti langa mine. Doar iubirea ta ma face sa ma simt ca in paradis. Sa nu ma parasesti niciodata!
Te iubesc si te voi iubi mereu - anonim - 1 comentarii
Dragostea mea pentru tine nu se va stinge niciodata. E de ajuns sa vezi cum soarele stralucste pe cer ca sa stii ca, asemeni lui, iubirea mea va lumina mereu inima ta. Te iubesc!
Iubirea mea vine la tine - anonim - 1 comentarii
Acest mesaj vine spre tine de la un necunoscut, ca sa-ti aduca iubire. Nu stiu cum vei primi vestea, dar afla ca cineva in lumea asta mare te iubeste cu pasiune si e gata sa moara pentru tine. Poate cnadva vei invata sa ma iubesti si tu.
Mesaj erotic - dorian - 1 comentarii
Iti iubesc trupul cu ardoare, iti sarut sanii de parca din ei ar curge miere si iti mangai coapsele de parca ar fi din catifea. Inima bate sa-mi sparga pieptul cand ma gandesc la pielea ta fierbinte, la imbratisarile tale, la buzele tale!
Mesaj de iubire pasional - anton - 1 comentarii
Te iubesc cu forta apelor care se pravalesc la vale in cascadele furioase, te iubesc cu gingasia pufului galben de pe un pui de o zi, te iubesc cu trainicia muntilor ce dainuie de secole, te iubesc cu pasiunea eruptiilor vuclcanilor antici! Fii a mea!
Pagina 1  2 
Adauga mesaj nou

Titlu:*
Mesaj:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Adauga comentariu

Comentariu:*
Nume:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site