Cautare:

Mesaje de regret

adauga mesaj nou
de ce ne-ai distrus - marina carmen, 24 - 2 comentarii
TE VREAU INAPOI vREAU SA EXISTAM SA FIN DOAR NOI DOI DAR DUREREA E MULT PREA GREA MEREU VETI EXISTA TU SI EA ERAI UN INGER PENTRU MINE NU MA SATURAM DE TINE ERAI DORINTA MEA CEA MARE DAR NU AI VRUT NU TI-A PLACUT IAR PE MINE MA DOARE, TARE DE CE NU M-AI IUBIT DE CE NU AM FOST SINGURA CARE AI DORIT DE CE, DE CE, DE CE CUM OARE AI PUTUT SA FI CU ALTCINEVA CUM OARE AI PUTUT AVEA INCREDERE IN EA MA INTREB MEREU CUM M-AI UITAT OARE ESTI ASA PASIV PE TINE CHIAR NIMIC NU TE DOARE??? TE VOI IUBII TOATA VIATA TE VOI IUBII DESII TU MI-AI LUAT TOT VISELE..IUBIREA SI SPERANTA DAR NU TE VOI IeRTA.. NU STIU SA O FAC, NU AM PUTEREA
mesaj de regret tare si de dor - putoi, 23 - 1 comentarii
Mi-e dor de tine si te vreau aproape.Mi-e dor de tine,mi-e dor de tine,din 7 zile,7 imi lipsesti.Mi-e dor de tine,mi-e dor de tine..si cerul plange ca tu nu esti..:(.
mesaj de regret - oana, 29 - 2 comentarii
Respir stele, aud pamantul, simt un nou inceput , un nou sfarsit
Mesaj de regret disperat - marina - 3 comentarii
Imi pare ingrozitor de rau pentru ce am facut, dar gandeste-te ca fara tine viata mea nu mai exista. Incearca sa ierti, pentru ca stiu ca nu merit sa fiu iertat, si te-as iubi de mii de ori mai mult daca ti-ai invinge dispretul fata de mien si m-ai putea privi din nou cu iubire!
Mesajul meu de regret - mihai, 28 - 1 comentarii
Am fost care a gresit, dar a gresi e omeneste. Incearca sa ierti si iubirea noastra va urca pe noi culmi ale pasiunii, si niciodata nu te voi mai face sa suferi! Iarta-ma!
Regret ca te-am facut sa suferi - Adina, 18 - 2 comentarii
Am primit o lectie care m-a trezit la realitate. Te-am pierdut si mi-am dat seama ca iubirea ta inseamna totul pentru mine. Iarta-ma si revino in viata mea! Nu pot trai fara tine!
Nu am sa pot trece peste aceasta despartire - bubu, 23 - 3 comentarii
Gandeste-te ca te iubesc mai mult decat orice pe lume. E mai bine pentru tine sa ma dai uitarii decat sa imi mai dai o sansa? Daca pleci acum ai sa regreti! Te iubesc!
Iarta-ma - adi, 24 - 1 comentarii
Eu am gresit cel mai mult, dar si tu ai gresit putin, iarta-mi tu marile greseli pentru ca eu ti le-am iertat deja pe cele mici. Te voi iubi intotdeauna!
Iubirea nu moare - mirela, 17 - 1 comentarii
Nici o clipa sa nu te gandesti ca te voi putea uita vreodata. Daca te intorci la mine imi vei oferi in dar paradisul, dar daca ma parasesti ma parasesti in iad.
Voi regreta mereu iubirea ta pierduta - ina, 34 - 1 comentarii
Ai plecat pentru ca asa ai vrut tu, sau pentru ca te-am fortat eu? Daca am gresit imi pare rau, dar prin greseala mea mi-am distrus pe veci fericirea, deci ce pedeapsa mai mare merit? Daca vreodata ma vei putea ierta, intoarce-te. Eu am sa te astept mereu.
Pagina 1  2 
Adauga mesaj nou

Titlu:*
Mesaj:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Adauga comentariu

Comentariu:*
Nume:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site