Cautare:

Poveste despre tradare si iubire - ionut, 27

adauga povestea ta
Viata mea de pana acum a fost ca un film pasionant. Am cunoscut cea mai deplina iubire si cea mai adanca si dureroasa tradare. Probabil ca oricine citeste aceasta poveste va spune: nu e nimic nouo, am trecut si noi prin asta. Dar eu cred ca ce am simtit a fost unic, pentru ca am inteles ce inseamna iubirea advarata. Am simtit iubirea pentru iubita mea din toate punctele de vedere: iubirea sufleteasca ma induiosa pana la lacrimi, in timp ce iubirea trupeasca ma aducea in pragul extazului absolut. Practic am cunoscut femeia care ma implinea, care ma definea pe mien ca om, care ma facea sa fiu intreg.

Aceiasi femeie mi-a aratat cel mai mirific paradis si cel mai ingrozitor infern. Cand mi-a marturisit ca nu insemn pentru ea decat o etapa in dezvoltarea ei ca femeie, ca nu am fost decat un alt barbat in viata ei......a murit sufletul din mine. Si fara suflet traiesc si acum. Nimic nu ma mai bucura, nimic nu ma mai intristeaza, nimic nu ma emotioneaza. Tot ce traieste in mine este povestea unei iubiri care mi-a arat ce inseamna sa traiesti. Acum, insa nu sunt decat un om mort, care nu mai paote oferi nimic nimanui.
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
anonim (acum 128 luni)
nu e adevarat ca poti iubi doar o singura data. Daca ai putut sa iubesti atat de intens inseamna ca tu ai acasta capacitat, ca iubirea e in tine, si ca ea va eisi din nou cand vei gasi o femeie care sa te merite.
miruna, 28 (acum 129 luni)
Cred ca gresesti daca gandesti asa. E foarte bine ca ai cunoscut iubirea adevarata, si e dureros ca ai pierdut-o, dar gandeste-te cati oameni incearca sa simta asa ceva si nu au aceasta sansa in tota viata lor. Tu ai primit in dar iubirea si trebuie sa o pastrezi in sufletul tau ca pe o lumina, dar sa inveti sa daruiesti si altcuiva ceea ce ai primit, sa iubesti si pe altcineva, care sa invete de la tine ce e adevarata iubire.
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site