Cautare:

Il urasc si il iubesc - agnes, 42

adauga topic nou
Se poate sa iubesti pe cineva si sa-l urasti in acelasi timp? Am avut si momnete inc a mi-am dorit sa moara. E un neom, o fiinta josnica. Ma inseala cu orice femeie are ocazia, bea ca un animal in fiecare seara, se poarta urat cu copiii. Si totusi nu am curajul sa divortez. Simt ca fara el nu as putea trai. E posibil asa ceva? Cum pot simti asta cand il dispretuiesc?
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
Anke van der Pierre, 35 (acum 35 luni)
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396...!!!!!
daciana, 29 (acum 152 luni)
E posibil sa simti ceeea ce simti tu, dar nu e iubire, e doar dependenta. Incearca sa te eliberezi de el si sa iti vezi de viata ta impreuna cu copiii tai.
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site