Cautare:

O urasc pe Adina - marius, 23

adauga topic nou
O urasc pentru ca nu intelege ca nu o mai iubesc. Insista, insista la nesfarsit ca doar iubirea eia junge, dar nu e asa. Eu vreau sa ofer iubire, dar ei nu mai am ce sa-i ofer. Mi-e scarba de ea, de insistentele, ei, de lacrimile ei, de crizele ei. Vrea sa se sinucida daca plec. Oare nu intelege ca langa ea nu pot fi fericit, ca nu fac decat sa o urasc tot mai mult? Cum sa fac sa scap de cosmarul asta?
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
.., 23 (acum 112 luni)
In aceeasi situatie am fost si eu..astea sunt persoane fara scrupule..iar dupa ce m`a distrus a mers cu altii si mi`am dat seama ca de fiecare data cand stiam despre ea ceva nu ma inselam caci intotdeauna a fost o usuratica obsedata cu probleme psihice conceputa special sa distruga oameni..fara pic de deminitate si norme morale distruge non stop persoane..mi`a mai zis unele persoane despre ce au patit ..si nu am dat crezare ..oricum acum ban cateva beri mi`am amintit prin ce am trecut si am iarasi un dezgust pe suflet cand ma gandesc la relatii..da cel mai bine e sa vorbesti cu un psiholog si sa te indrume el..caci cu astfel de persoane nu e de glumit..te termina psihic.
crinu, 23 (acum 130 luni)
Cred ca cel mai bine este sa vorbesti atent cu ea, si daca nu da nici un rezultat ar fi bine sa consulte un psiholog. Tu o cunosti mai bine dar ar fi nashpa sa se sinucida si sa o ai toata viata pe constiinta.
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site