Cautare:

Urasc relatia noastra - amicu, 34

adauga topic nou
Eu nu-mi urasc sotia, urasc doar relatia noastra si faptul ca ea ar vrea sa ramana asa. Nu ne mai iubim demult, pasiunea nu mai exista pentru noi, totul e sec si plictisitor. Nu mai am nici o tragere de inima sa mai vin acasa.

Nu vreau sa o insel, vreau sa incep o viata noua in legalitate, sa fiu un barbat liber ca sa pot sa-mi refac viata. Sotia mea, desi nu ma mai iubeste, vrea sa continuam ceea ce avem, nu stiu in ce scop, pentru ca nici copii nu avem. Cum sa o conving? Cum pot sa-mi capat libertatea fara sa-mi distrug sotia si relatia de amicitie cu ea?
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
Camelia, 38 (acum 126 luni)
..si eu am or elatie cu un barbat, casatorit, fara copii, insa relatia cu sotia e monotona, plictisitoare, merge acasa doar de nevoie, iar cand e nevoit sa ramina la final de saptamanina cu ea..spune el,ii este foarte greu.Mie imi spune ca n-o mai iubeste, relatiis sexuale nu mai au de aprox 10 ani..totul e fad si sec in casa lor..pluteste uneori o liniste apasatoare..aproape dureroasa(din ce imi spune el)totusi..nu are putere sa renunt ela ea, ingheata de spaima doar cand se gandeste ca trebuie satreaca printr-un divort..ca ea va suferi..etc..(desi o minte si insala ,..suntem impreuna eu..si el de mai bine de 8 ani, ne iubim mult ne potrivim in tot si toate,stie si el cat de bine ne-ar fi impreunauna totusi el ..nu are putere sa renunte la sotia lui,care..l-a si inselat de mai multe ori(s-a si imbolnavit de o boala cu transmitere sexuala)..el stie, insa n-o condamna si nu crede ca asta ar fi o cauza buna ptr divort.Eu il iubesc, i-am spus ca renunt la fam mea ptr el, insa nu mai am putere sa il astept,ma oboseste sa merg pe un drum care nu ma duce nicaieri..accept uns fat,o vb buna..orice.multumesc Mentionez ca sunt si eu casatorita,insa casnicia mea e cam dusa pe apa sambetei(alcoolul si prietenii sotului,care nu s-a implicat in viata familiala si cam in nimik.)
dan, 34 (acum 152 luni)
Poate sotia ta se simte confortabil langa tine si se teme sa raman singura. Cel mai bine este sa vorbesti cat mai mult cu ea, cas a intelegi de ce nu te elibereaaza printru-un divort
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site