Cautare:

Cand faceam sex prietenul meu m-a strigat cu alt nume - Gina, 28

adauga topic nou
Eu sunt Gina, si eram impreuna cu iubitul meu din acea perioada de 2 ani. Cand faceam si noi sex mai cu pasiune imi sopteste la ureche "imi place cum te misti, Paula". Si nici macar nu si-a dat seama ca a gresit numele. Eu am incremenit si parca am simtit un dus rece. Nu-mi venea a crede ce a spus. El nu si-a dat seama de nimic si a continuat cam "de unul singur". Asteptam sa zica iar ceva sa vad daca am inteles gresit. Dar nu a mai rostit nici un nume.

L-am lasat o vreme si dupa 2 saptamani, in timp ce mancam, mi-a zis "Tu nu manaci supa, Paula?" De data asta si-a dat seama de ce a zis, dar s-a facut ca e o greseala normala, a zis ca are la servici o colega Paula si ca din greseala mi-a zis numele ei. Dar va dati seama ca nu am mai putut rabda si am pus punct relatiei.
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
razvan , 26 (acum 129 luni)
m-am indragostit de o fata pe nume andreea andyy_puya@yahoo.com dar se pare ca ea nu constientizeaza acest lucru si deja am inceput sa ne distantam ce sa fac?
andreea, 23 (acum 136 luni)
sunt cam dreutata, andyy_puya@yahoo.com, ziceti-mi \ceva ca m-a cuprinde nelinistea , desi el o da ca nu-i nimic.... si mai sustine si suu si tare aca ma iubeste...
andreea, 23 (acum 136 luni)
si mie mi s-a intampat. Am un priete de cateva saapt, el a fost mai de mult cu o fata 6 ani... desi sustine ca m-a iubeste (mie m-i se pare ca e cam repede sa spuna asa.. da', ma rog...) m-a strigat de 2 ori cu numele ei si a spus ca din obisnuinta da' ca nu mai are nici o treaba cu ea , dar de curand vorbeam ceva ca ere 1pic suparat si atunci in loc sa-mi zica pe nume e zis iar numele ei, azi adica , sila plecare mi-a soptit ca m-a iubeste..
alina, 23 (acum 159 luni)
Mi s-a intamplat si mie sa mi se spuna pe alt nume, si mi se pare un semn sigur ca te inseala. Prietenul meu imi tot zicea alice, si pe mine ma cheama alina. La inceput am zis ca ma alinta, dar pe urma am cunoscut-o intamplator pe alice...si mi-am dat seama care era de fapt situatie
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site