Cautare:

Ne-am despartit in fata altarului - caty, 33

adauga topic nou
Sincer, nu cred sa existe despartire mai penibila decat asta, si nu cred ca este cineva care a trecut prin ceva asemanator. Acuum 3 ani eram gata sa ma casatoresc cu un barbat pe care il stiam de 5 ani.. . Cu 3 zile inainte de nunta au inceput certurile, dar aveam impresia ca ele erau cauzate de stresul si de tensiuena dinaintea unui eveniment asa de important, asa ca nu l-am luat in seama cand ma tot intreba daca e bien ceea ce facem, daca nu ar trebui sa ne mai gandim. Cine se apuca sa se mai gandeasca in ajunul nuntii? Asa ca tipam la el sau radeam de toanele lui, dar nu il luam in serios.

Am regretat apoi, pentru ca as fi putut opri ceva atat de penibil pentru mine. Cand ne-a intrebat primarul daca vrem sa ne casatorim el a tacut mlung, apoi a spus raspicat "nu". La inceput am ras, zicand ca e o gluma,. dar el vorbea serios. S-a intors spre invitati si a spus ca isi cere iertare, dar el nu simmte ca asta e ceea ce trebuie sa faca si a placat, in ciuda tipetelor mamei mele si ale mamei lui si acelorlati invitati. LA inceput am duduit de furie, apoi am plans pana nu am mai putut.

Dupa 5 luni abia ne-am intalnit. El era deja cu altcineva si dupa ce am vorbit am inteles ca el nu ma iubea, iar acum, dupa 3 ani am inteles ca nici eu nu-l iubeam, si desi a fost atat de penibil a fost bine sa ne despartim, chiar si in ultimul ceas, decat sa continuam o relatie falsa.
adauga comentariu
adauga comentariu
Comentarii
Irina (acum 74 luni)
Buna, Caty...As vrea sa vorbim in privat despre ce ti s-a intamplat. Am ceva important sa iti spun. Adresa mea este iri1986@yahoo.com merci frumos
caterina, 39 (acum 159 luni)
Foarte interesanta povestea ta. Il apreciez totusi pentru curajul de anu merge pe un drum gresit pentru el,. si te apreciez si pe tine pentru ca l-ai inteles cu adevarat
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site