Cautare:

Poezii de despartire

adauga topic nou
despartirea - anonim - 0 comentarii
De ce despartire mereu doare sau tradare
Poezie trista de iubire - anonim - 0 comentarii
Fara tine nu e soare, nu e luna, nu sunt stele, Fara tine nu sunt decat eu cu gandurile mele Si mi-e teama de aceasta singuratate imensa ce ma cuprinde Si nu ma gandesc decat la buzele tale dulci si tremurande.
Poezie de iubire - anonim - 1 comentarii
Eu te-am iubit din prima clipa Si fara tine nu mai pot trai Vreau sa fii a mea pe veci Caci noi mereu ne vom iubi
Poezie de despatire - crina, 30 - 1 comentarii
Tu pleci fara sa plangi, fara regrete Si ai uitat deja iubirea noastra Iar eu raman cu sufletul sfarsiat Privind in urma ta, amintitndu-mi de noaptea albastra In care ai fost al meu si doar eu a ta In care iubirea inunda trupurile noastre Si stiu ca nicicand nu voi mai iubi asa...
Acrostih te iubesc - claudia, 23 - 1 comentarii
Trece timpul si ma face Etern sa plang ca te-am pierdut Iubirea mea nemarginita Un vis mi s-a parut Bizara-i viata fara tine Enorm de greu mi-e sufletul Suspin sperand la nopti senine Cand ne-am iubit..mai stii si tu?
Acrostih - te iubesc - jeny, 30 - 1 comentarii
Tu esti pentru mine soarele pe cerul senin Esti aroma ce ma imbata ca un vin Iubirea mea pentru tine va dainui mereu Unindu-se pe veci cu sufletul meu Biruind chinurile ce ma chinuie din trecut Ea ma impinge sa vreau sa te sarut Sa te srang cu bratele pana te lipesti de trupul meu Ca impreuna sa fim de acum doi, mereu!
Acrostih - Maria, te iubesc - Marius, 23 - 3 comentarii
Ma doare inca A ta plecare Ramai o clipa Iubire mare Alina acesta disperare Te vad acum E prea devreme Iarna ce va veni e crunta Uitare nu-i sa o gasesc Beau mult si ma gandesc la tine E mebunie sa iubesc Speranta moare si ea muta Cat de greu e sa inteleg
Te voi iubi mereu - mircea, 23 - 1 comentarii
Simti pasii tai cum calca pe pieptul meu? Si zambetele tale cum imi provoaca rani? Durerea mea rasuna in sufletul tau, Tacuta, linistita, te face sa ma chemi? Te voi iubi pe veci cu-o dragoste desarta... Stiu ca a ta privire n-o s-o arunci n-apoi Uitarea se va'asterne pe chipul meu, ce-odata Pulsa de fericirea de fi parte din "NOI".
tu pleci... - belgia, 19 - 3 comentarii
Te vreau... Te vad a doua oara cum vii spre mine si-mi soptesti:Ma vrei? Azi nu am timp de tine... Nu cred ca voi avea in veci Tu pleci..in urma ce ramane? E totul trist..e totul gol Imbatranesc dar fara tine... Ma sting usor de prea mult dor.
azi e o zi ca orice alta zi - dora, 23 - 2 comentarii
Azi mi-am petrecut ziua ca orice alta zi Si nimeni niciodata nu vede ce-i cu mine Si nimeni nu-mi intreaba sufletul de tine Si nimenea nu vede ca ochii mi-s pustii. Si totusi sper ca maine va fi diferit Ca vei veni cu ploi de soare in priviri Si voi fugi spre tine cu mii de noi simtiri Iar toata suferinta va piere'n asfintit
Pagina 1  2 
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site