Cautare:

Termeni si conditii

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator al www.ladespartire.ro sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati pe site-ul www.ladespartire.ro.

Publicand orice material pe www.ladespartire.rova obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

 a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

 b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;

 c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

 d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

 e) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

 f) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari.

 g) sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

 h) sa postati, difuzati sau transmiteti in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);

 i) sa postati, difuzati sau transmiteti orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

www.ladespartire.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

www.ladespartire.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, www.ladespartire.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

www.ladespartire.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei www.ladespartire.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care viziteaza www.ladespartire.ro sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Responsabilitatile www.ladespartire.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.ladespartire.ro. nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.ladespartire.ro., in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, www.ladespartire.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

www.ladespartire.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialele postate pe www.ladespartire.ro  pot contine inexactitati sau greseli de scriere. www.ladespartire.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Sectiunea "Lista cu calitati / Lista cu defecte"

www.ladespartire.ro si proprietarii sai nu isi asuma nici o responsabilitate referitoare la continutul listelor cu calitati sau defecte publicate de utilizatorii www.ladespartire.ro pe site. Aceste liste sunt subiective iar continutul lor reprezinta in intregime responsabilitatea utilizatorilor site-ului care au publicat aceste liste.

Acceptand sa publicati aceste liste sunteti de acord sa afirmati ca caracteristicile publicate sunt o parere personala, cu caracter subiectiv, ca aceste caracteristici nu reprezinta trasaturi de caracter obiective ale unor persoane reale.

Utilizatorii www.ladespartire.ro se obliga sa nu publice in listele de defecte sau de calitati caracteristici care pot fi considerate defaimari, injurii, rautati, amenintari, discriminari fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert.

Orice utilizator este responsabil in fata legii pentru continutul pe care il publica in listele de defecte si calitati. www.ladespartire.ronu este responsabil in fata legii de continutul listelor de defecte si calitati introduse de utilizatori pe site.

www.ladespartire.ro are dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta continutul cu caracter ofensator introdus de utilizatori pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca www.ladespartire.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca www.ladespartire.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor www.ladespartire.ro.ro;

 b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

 c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor www.ladespartire.ro.;

 d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 a) utilizarea serviciilor site-urilor www.ladespartire.ro. se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

 b) www.ladespartire.ro nu ofera nici o garantie ca:

 b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

 b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

 b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor www.ladespartire.ro. si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

 b.4) orice eroare de program va fi corectata;

 c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de www.ladespartire.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Continutul afisat.

Va rugam sa alegeti cu atentie informatiile pe care le afisati prin intermediul sau in legatura cu serviciile www.ladespartire.ro, sau pe care le furnizati altor utilizatori. Profilul dvs. de pe www.ladespartire.ro nu trebuie sa includa niciun material cu continut interzis, in conformitate cu sectiunea de mai jos. In ciuda acestei interdictii, este posibil ca informatiile, materialele, produsele sau serviciile care sunt furnizate de alti membri www.ladespartire.ro (de exemplu, in profilurile lor) sau serviciile conexe sa fie, in intregime sau in parte, neautorizate, nepermise sau sa incalce in orice alt mod prezentul contract; www.ladespartire.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru materialul respectiv. Daca aveti cunostinta de utilizare abuziva a serviciilor www.ladespartire.ro, va rugam sa faceti clic pe link-ul „Contact www.ladespartire.ro”.

www.ladespartire.ro are dreptul de a respinge, refuza sa posteze sau sterge orice continut fara a oferi motive, inclusiv, fara a se limita la acesta, continutul care, conform aprecierii Www.ladespartire.ro incalca prezentul contract sau poate fi ofensator, ilegal sau incalca drepturile unei persoane sau entitati, prejudiciaza sau ameninta siguranta unei persoane sau entitati. www.ladespartire.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru monitorizarea serviciilor www.ladespartire.ro pentru continut sau conduita necorespunzatoare. In cazul in care www.ladespartire.ro alege in orice moment, la discretia sa absoluta, sa monitorizeze serviciile www.ladespartire.ro, www.ladespartire.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continut, nicio obligatie de a modifica sau elimina continutul inadecvat si nicio responsabilitate pentru conduita utilizatorului care posteaza continutul respectiv.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul pe care il afisati prin intermediul sau in legatura cu oricare din serviciile www.ladespartire.ro, pentru orice material sau informatii pe care le transmiteti celorlaltor membri, precum si pentru interactiunile cu alti utilizatori.

Continut / activitati interzise. In continuare sunt prezentate exemple de continut ilegal sau cu afisarea interzisa prin intermediul sau in legatura cu serviciile www.ladespartire.ro. www.ladespartire.ro isi rezerva dreptul de a investiga si lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, la discretia absoluta a www.ladespartire.ro, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului ofensator din cadrul serviciilor www.ladespartire.ro, incetarea calitatii de membru a persoanei respective si/sau denuntarea continutului sau activitatilor catre autoritatile in masura sa aplice legea. Continutul interzis cuprinde, fara a se limita la acesta, continutul care la discretia absoluta a www.ladespartire.ro:

este ofensator, promoveaza sau incita rasismul, bigotismul, ura sau vatamarile corporale de orice fel impotriva unui grup sau individ;

hartuieste sau sustine hartuirea altei persoane;

exploateaza utilizatorii in mod sexual sau violent;

contine nuditate, violenta excesiva, subiecte ofensive sau legaturi cu website-uri pentru adulti;

solicita informatii personale de la persoanele cu varsta sub 18 ani;

afiseaza public informatii care constituie sau creeaza riscuri pentru securitatea sau confidentialitatea unei persoane;

constituie sau promoveaza informatii despre care aveti cunostinta ca sunt false, induc in eroare sau promoveaza activitati ilegale sau comportament abuziv, amenintator, obscen, defaimator sau calomniator;

constituie sau promoveaza copia ilegala sau neautorizata a unei lucrari patentate a altei persoane, cum ar fi furnizarea de programe pirat pentru calculatoare sau link-uri catre ele, furnizarea de informatii pentru a impiedica instalarea de catre producator a dispozitivelor protejate impotriva copierii, sau furnizarea de muzica piratata sau link-uri catre fisiere de muzica piratata;

implica transmiterea de junk mail, scrisori in lant sau e-mailuri nesolicitate, mesaje instant, spimming-uri sau spam-uri;

contine acces catre pagini restrictionate sau acces pe baza de parola, pagini sau imagini ascunse (acelea pentru care nu exista linkuri catre sau de la o alta pagina accesibila);

incurajeaza sau promoveaza orice tip de activitate criminala, furnizeaza informatii instructive despre activitati ilegale incluzand, fara a se limita la acestea, fabricarea sau achizitionarea ilegala de arme, violarea confidentialitatii unei persoane, furnizarea sau crearea virusilor pentru calculator;

solicita parola sau alte date personale de identificare pentru scopuri comerciale sau ilegale de la ceilalti utilizatori;

implica activitati comerciale si/sau vanzari fara consimtamantul scris in prealabil din partea www.ladespartire.ro, cum ar fi concursuri, tombole, schimburi, reclame si scheme piramidale;

include o fotografie sau un video apartinand unei alte persoane si care a fost postat fara consimtamantul persoanei respective;

pentru profiluri de formatii, comedii, regizori si alte profiluri, foloseste imagini cu continut sexual explicit sau orice continut incorect, fals sau inselator cu scopul de a atrage trafic la profil; sau

incalca drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile de marca, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale unei persoane.

In continuare sunt prezentate exemple de activitate ilegala sau interzisa pe site-ul www.ladespartire.ro si in utilizarea serviciilor oferite de www.ladespartire.ro. www.ladespartire.ro isi rezerva dreptul de a investiga si lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, la discretia absoluta a www.ladespartire.ro, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, incetarea calitatii de membru si/sau denuntarea activitatii respective catre autoritatile in masura sa aplice legea. Activitatea interzisa cuprinde, fara a se limita la acestea:

activitatea criminala sau daunatoare incluzand, fara a se limita la acestea, pornografie infantila, frauda, trafic de materiale obscene, trafic de droguri, jocuri de noroc, hartuire, defaimare, urmarire, spam-uri, spimming, trimiterea de virusi sau alte fisiere daunatoare, incalcarea drepturilor de autor, incalcarea brevetelor sau furt de secrete comerciale;

angajarea in publicitate sau solicitarea altor membri de a cumpara sau vinde orice fel de produse sau servicii prin utilizarea neautorizata sau nepermisa a serviciilor www.ladespartire.ro. Nu aveti voie sa trimiteti celorlaltor membri scrisori in lant sau junk-mail-uri.

UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RASPUNDERII, ASTFEL INCAT ESTE POSIBIL CA LIMITAREA DE MAI SUS NU SE APLICE IN CAZUL DUMNEAVOASTRA.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Www.ladespartire.ro in privinta utilizarii site-urilor Www.ladespartire.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si www.ladespartire.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor www.ladespartire.ro., impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si www.ladespartire.ro sau proprietarii sai (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii www.ladespartire.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si www.ladespartire.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

 
Contact      Termeni si conditii      Harta site