Cautare:

Divortul?

adauga topic nou
Cum sa-mi revin dupa divort? - anonim - 0 comentarii
Am divortat acum un an si tot nu ma simt mai bine. PArca toata lumea in jurul meu e un lucru menit sa-mi aduca suferinta. As vrea tare mult sa m aimpac cu fostul sot pentru ca eu inca il iubesc foarte mult. Cum sa fac asta?
Vreau sa divortez de sot - anonim - 0 comentarii
Am un sot pe care nu-l mai suport. Nu am copii si vreau sa divortez. Intrebarea mea e: cum sa fac sa-i spun c avreau divortul?
Nevasta vrea sa divorteze - crinisor, 49 - 1 comentarii
Nevasta mea vrea sa divorteze pentru ca a aflat de ultima mea aventura, de acum 20 de ani. Mie mi se pare o prostie sa nu poata trece peste asta, mai ales ca de atunci nu am mai inselat-o. Cum sa fac sa o conving?
Divortul nu e permis de biserica - mihai, 38 - 1 comentarii
Suna mihai, sunt foarte credincios si stiu ca nu e bine sa divortez. Dar nu imi mai iubesc sotia deloc si nici ea pe mine. Cred ca amandoi am vrea sa incepem o viata noua, dar ma tem ca asta e un mare pacat. Oare daca ma casatoresc din nou preacurvesc?
Vreau sa dau divort de sotul meu pentru ca bea - magdalena, 35 - 1 comentarii
Sotul meu bea foarte mult. As vrea sa divortez de el dar nu stiu ce sanse am sa primesc casa pe care am cumparat-o amandoi, dar care e pe numele lui.
Nu vreau sa divortez - dana, 27 - 1 comentarii
Nu vreau sa divortez de sotul meu pentru ca il iubesc foarte mult. Daca el vrea si eu nu vreau se paote pronunta divortul??
Vreau sa divortez - loredana, 34 - 1 comentarii
Mi-am prins barbatul in pat cu alta si vreau sa divortez. Nu mai vreau sa suport magariile lui. Intrebarea mea este: care sunt sansele sa primesc eu copiii?
Sotia mea sa divorteze si eu nu vreau - mihnea, 40 - 1 comentarii
Sotia mea insista sa divortam, pentru ca vrea sa isi inceapa o viata noua cu altcineva. Eu nu pot accepta lucrul asta pentru ca am fost uniti in biserica si nu accept sa fim despartiti. Am vre-o sansa sa o conving sa nu divorteze?
Era sa omoare copilul - misa, 21 - 1 comentarii
Sotul meu s-a intors intr-o seara beat acasa, la fel ca in alte seri, si era sa omoare copilul, era sa-l scape din maini si sa-l loveasca de podea. I-am spus ca nu mai pot suporta, ca nu e prima data cand se intampla si ca vreau sa divortez. Dar ma tem...sunt o mama singura, cum sa ma descurc. Nu am servici..sa traiesc din alocatia copilului?
Divortez de curva de nevasta-mea - axa, 32 - 8 comentarii
Am o sotie ...nimeni n-ar vrea asa sotie. Se rupe sufletul in mine sa spun ce spun, si sa simt ce simt. O iubesc cu pasiune, chiar daca o iubesc cu si mai mare pasiune. Dar trebuei sa termin cu cosmarul asta. N-am sa-i permit sa ma umileasca, sa ma injoseasca, sa faca ce face. O vad uitandu-se la alti barbati, filtrand cu ei, si ea spune ca nu-i nimic , ca e doar imagineatia mea.....Dar eu vad..i...
Pagina 1  2 
Adauga topic nou

Titlu:*
Continut:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site