Cautare:

Mesaje de despartire

adauga mesaj nou
PT AL MEU VAGABONT - MIHAELA, 20 - 2 comentarii
TE-AM IUBIT PREA MULT SI AI PROFITAT,AR FI TREBUIT SA NU-TI FI ARATAT!DE CE MA SIMT EU VINOVATA CAND TU ESTI CEL CARE ÃŽNSELI ? DE CE DE FIECARE DATA TOT EU IERTARE-TI CER? DE CE NU POTI IUBI DOAR O PERSOANA? DE CE NU POTI FI DOAR AL MEU? EU PENTRU TINE-AS FACE TOOT! TIE TI-E CHIAR ASA DE GREU????? PT VAGABONTU, AFEMEIATU SI FUSTANGIU PE CARE ÃŽL IUBESC CU TOATA FIINTA MEA!!!!!
vREAU SA TE AM DIN NOU - MIHAELA, 20 - 0 comentarii
Am nevoie de tine mai mult ca oricand,te simt mereu cu mine,oriunde dant. Vreau sa te am,vreau sa te strang la pieptul meu ,aș vrea să mă iubești un sfert din cat te iubesc eu! La tine mă gandesc ăn orice ceas din zi și cand adorm în visul neu revii. Cand mă trezesc te caut,vreau să te sarut,de-aș fi știut ca-i doar un vis aș fi dormit mai mult.VREAU SĂ TE AM DIN NOU,vreau să mă tii în brațe în iubirea ta mi-am pus multe speranțe.am sa te-astept o viașă-ntreagă să te întorci în viața mea,tu sti că eu te voi iubi orice s-ar întampla. TE IUBESC,TE IUBESC MULT!! VINO LANGA MINE,IUBIREA MEA!!!!!
NU AM PUTUT SA-ÈšI SPUN ADIO - MIHAELA, 20 - 0 comentarii
Știam că n-am să te mai vad, simțeam că totul se va termina ș totusi n-am putut să-și spun adio,am plans,doar,și-am privit în urma ta. Nu am putut să-accept ruptura ce-ntre noi s-a produs am sa port veșnic în suflet un regret caci te-am iubit nespus!!!!!
inca te iubesc - clara, 21 - 1 comentarii
Tu m-ai uitat ata de usor...si totusi eu nu te voi putea uita niciodata!
ORIUNDE-AȘ FI - MIHAELA, 20 - 0 comentarii
TE VOI IUBI MEREU,ORIUNDE VIAȘA MĂ VA DUCE RĂMAI DOAR TU IUBIREA MEA ȘI VISUL MEU CEL DULCE. ACUM,EU PLEC DE LANGĂ TINE,NU ASTA VREAU DA NU AM DE ALES.ORIUNDE-AȘ FI MĂ VOI GANDI LA TINE ,SI-N SUFLET MEREU AM SĂ TE PĂSTREZ. ORIUNDE-AȘ FI TE VOI PURTA ÎN GAND TU AI FOST TOT CE-AVEAM EU MAI DE PREȚ PE-ACEST PĂMANT.
Ai chip de înger dar...... - MIHAELA, 20 - 0 comentarii
Ai chip de înger dar inimă de piatră. De ce am crezut eu în iubirea ta deșartă??? M-ai înșelat de-atatea ori și te-am iertat dar azi mă bucur că s-a terminat. Ai fost prea prefăcut,parca-ai jucat un rol nu știu cum am ajuns să te ador. Aș vrea să dau timpu-napoi și să nu te fi cunoscut degeaba ai tu chip de înger că ești atat de prefăcut!!!!! Atata teatru ai jucat și m-ai făcut sș te iubesc iar azi mș-ntreb. . . tu chiar ai existat?? Cine esti tu ,de fapt??? Nu-mi amintesc!
Să fi tu fericit - MIHAELA, 20 - 5 comentarii
Să fi tu fericit ,e tot ce azi îmi mai doresc!!!! Tu niciodată n-ai să sti cat am putut să te iubesc!!! Și dacă plec din viața ta o fac c-așa-i mai bine pentru tine,nu vreau să te cerți tu cu toți că m-ai ales pe mine. Găseste-ți tu pe cineva de rangul și de teapa ta și lasa-ma pe mine în saracia mea. Să fi tu fericit din inimă-ți doresc,și oamenii săraci au suflet,și eu știu să iubesc!!! SA fi tu fericit chiar daca ochii mei au lacrimat, DAR CAT AI FI DE FERICIT SA NU UITI CA EU TE-AM IUBIT CU-ADEVARAT!!!!
adio - MIHAELA, 20 - 1 comentarii
Adio,îngeras iubit. Rămai,ramai cu bine. Eu mă retrag dar nu uita că mă gandesc la tine. Tu vei întelege prea tarziu sau poate niciodata ca ai ranit ,fără sa sti, o inimă ce te-a iubit si te-ar fi iubit viata toată. Te-am iubit asa de mult încat sunt absolut convinsă că nimeni si nimic nu mă va face sa te uit vreodată De ce zic te-am iubit / TE IUBESC MARINELLLLL
DE CE - MIHAELA, 20 - 0 comentarii
DE CE ORIUNDE-AȘ FI NU TE POT UITA, DE CE ORICE AȘ FACE NU IEȘI DIN MINTEA MEA/ DE CE TE MAI IUBESC CAND ȘTIU CĂ NU POȚI FI AL MEU/DE CE MĂ MAI GANDESC LA TINE CAND VĂD CĂ-MI FACE RĂUU/DE CE NU TE POT SCOATE DIN SUFLETUL MEU/ DE CE NU IESI ASA RAPID CUM AI INTRAT SA POT ZAMBII SI EU/ DE CE / DE CE/DE CE MĂ MAI GANDESC LA TINE/ LA CATE LACRIMI AM VĂRSAT MAI MERITI TU IUBIRE///
ce dor îmi e - MIHAELA, 20 - 1 comentarii
CE DOR ÎMI E ,IUBITU MEU,DE TINE.SI CATE NOPTI AM ADORMIT PLANGAND DE CAND NU ESTI CU MINE. MI-E DOR DE OCHII TĂI SUPERBI SI DE GURITA TA,CE DOR ÎMI E SĂ TE SARUT ,IUBIREA MEA. DE CE NU ESTI TU LANGA MINE,IUBITU MEU/ DE CE NU VREI SA UMPLI GOLUL CE A SECAT SUFLETUL MEU/ te voi iubi mereu,ramai al meu,nu esti cu mine dar te port în inimă mereu că te-am iubit si te iubesc din tot sufletul meu....... Marinel TE IUBESCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Pagina 1  2   3   4 
Adauga mesaj nou

Titlu:*
Mesaj:*
Numele tau:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Adauga comentariu

Comentariu:*
Nume:
E-mail:
Nu va fi facut public

Pe acest email veti fi anuntat cand vi s-a raspuns la mesaj
Varsta:
Cod de
securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

Contact      Termeni si conditii      Harta site